Raadzaal Gemeente Ridderkerk, dinsdagochtend 9 mei | Lees online
axians
5 april 2017
Beste meneer Ruijter,

Axians, BAR-organisatie (gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) en HPE/Aruba nodigen u uit voor een inspirerende ochtend en afsluitende lunch op dinsdag 9 mei in de raadszaal van gemeente Ridderkerk.

Robert de Winter, Manager afdeling Automatisering bij de BAR-organisatie, vertelt tijdens zijn sessie over de uitdaging waar zij voor stonden en die leidde tot de BARconnect App. De gemeenten in Zuid-Holland maken gebruik van flexibele werkplekken, verspreid over 17 locaties. Deze werkplekken bieden iedere medewerker toegang tot alle systemen en data. Een werkwijze die echter resulteerde in een gemiddelde zoektocht van vijftien minuten voor medewerkers om een beschikbare werkplek te vinden. 

Om hiervoor een oplossing te vinden ontwikkelden zij een werkplekapp, waarmee werknemers kunnen zien waar een werkplek of vergaderruimte vrij is, hoe ze daar het snelste komen en waar collega’s zich bevinden. Dit is mogelijk gemaakt doordat de web- en mobiele apps gebruik maken van HPE/Aruba Beacons en Access Points.

Clemens Esser, Chief Technologist bij HPE, neemt ons mee in de laatste trends in de digitale revolutie. De BARconnect App is een mooi voorbeeld van hoe je data anders kunt gebruiken om je dienstverlening te verbeteren. Net als de razendsnelle ontwikkelingen rondom (hybride) cloud modellen die het mogelijk maken om sneller dan ooit in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Plaats je je data bij een Nederlandse cloud provider of ga je voor een hyperscale cloudprovider zoals Microsoft Azure en AWS? En hoe past het portfolio van HPE bij deze nieuwe trends?

Jos Broersen, Client Manager bij Axians, rondt vervolgens af met een inspirerende sessie over datamanagement. Want nu de data van organisaties steeds mobieler wordt is grip krijgen op- en controle hebben over de data steeds belangrijker. Waar staat exact welke data, op locatie van de organisatie, in SaaS-diensten of in de public clouds? Welk type data is het, wie kan er bij en hoe wordt de data gebruikt?

De komst van nieuwe wetgeving, zoals de GDPR in 2018, verlangt van organisaties dat ze niet alleen hun data beschermen maar ook weten waar persoonsgegevens zich in de data bevinden. Dit zal binnen de business critical data geen probleem zijn maar hoe kom je daar achter in de ongestructureerde data? Datataxatie van Axians helpt organisaties inzicht te verkrijgen in de databerg, risico’s op te sporen en waar mogelijk kosten te besparen.

Wij nodigen u van harte uit voor deze ochtend en kijken er naar uit u op 9 mei te ontmoeten.

Met vriendelijke groet namens Axians,

Jasna Hodzic, Jos Broersen en Julian van Zwienen
 
Deelnemen?

Deze middag is bedoeld voor IT-Managers, Informatiemanagers, IT-beheerders en specialisten uit de lokale overheid. Schrijf je nu in en/of stuur deze e-mail door aan je collega’s voor wie deze ochtend interessant kan zijn.

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.
Inschrijven
 
Programma
Het programma van deze ochtend ziet er als volgt uit.

10:00    Ontvangst met koffie in de Raadzaal 
10:25   Welkom door Axians
10:30  De BARconnect App
11:00  De digitale cloud revolutie
11:30  Datamanagement biedt grip op data
12:00  Afsluitende lunch
Locatie
We zijn deze ochtend te gast bij de gemeente Ridderkerk in de Raadzaal. Gemeente Ridderkerk, Koningsplein 1, Ridderkerk.

Het gemeentehuis is goed bereikbaar per auto. U kunt de auto parkeren in de Interparking parkeergarage en ontvangt van ons een uitrijkaart.

Adres parkeergarage: Klaas Katerstraat 60, Ridderkerk

Komt u met het openbaar vervoer, bereken dan uw route op www.9292.nl. Vanuit Rotterdam rijden diverse bussen naar Ridderkerk.
 
Over Axians
Onze oplossingen
Onze markten
Contact met Axians
Profiel
Profiel wijzigen
Afmelden
 
Twitter   Linkedin
© Axians 2017 - Alle rechten voorbehouden | www.axians.nl
Vinci